Hem
Kurser & Aktiviteter
Toobeez
Om oss
Kontakta oss

Andra aktiviteter

Nytändningen
Uppstartskicken
Från grupp till team
Annorlunda veckomöte
En dag i vildmarken
En natt i vildmarken
Konferenscykeln
Human Table Football
Lagstriden
"Tack för ett bra arrangemang och ett stort engagemang! Vi är ungefär 20 personer som arbetar tillsammans i företaget och för att få resultat måste vi samarbeta. Det är lätt att det uppstår mindre grupper som jobbar mer tight än andra och därför är det viktigt att få en påminnelse om betydelsen av att alla måste vara delaktiga."

-Hans Andersson Elkedjan Kungsbacka
 

Hyr Human Table Football!

  • Per timme
  • Halvdag
  • Heldag

Vi levererar spelet till er.

”Human Table Football” är en jätteversion av det populära  bordsfotbollsspelet. Spelarna är fästa vid stänger och kan bara röra sig i sidled.  Eftersom alla spelare som är fästa vid samma stång måste röra sig samtidigt och åt samma riktning krävs koordination och samarbete samtidigt som man har mycket roligt. ”Human Table Football” är ett utmärkt sätt att öva upp lagarbete. Varje lag består av två forwards, två mittfältare och en eller två försvarare.

I ”Human Table Football” får varje deltagare verkligen känna på hur det är att vara en bricka i spelet och där lagarbete är nödvändigt för gruppens framgång. Dessutom har man väldigt roligt både som spelare och som åskådare!

”Human Table Football” kan spelas både inomhus och utomhus och är perfekt som en av flera aktiviteter vid en aktivitetsdag.

 

Målgrupp: alla

Tidsåtgång: 1- 2 timmar beroende på antal spelare.

Plats: konferenslokal, gymnastiksal eller utomhus.

Knop Sverige AB info@knopevent.se tel: 036 440 60 01