Hem
Kurser & Aktiviteter
Toobeez
Om oss
Kontakta oss

Andra aktiviteter

Nytändningen
Uppstartskicken
Från grupp till team
Annorlunda veckomöte
En dag i vildmarken
En natt i vildmarken
Konferenscykeln
Human Table Football
Lagstriden
"Tack för ett bra arrangemang och ett stort engagemang! Vi är ungefär 20 personer som arbetar tillsammans i företaget och för att få resultat måste vi samarbeta. Det är lätt att det uppstår mindre grupper som jobbar mer tight än andra och därför är det viktigt att få en påminnelse om betydelsen av att alla måste vara delaktiga."

-Hans Andersson Elkedjan Kungsbacka
 

En natt i vildmarken

För ett knappt dygn ersätts alla vanliga sysslor med ett vildmarksäventyr. Vi varvar vandringar i natursköna områden med stimulerande samarbetsuppgifter, anpassade efter deltagarna, naturen, vädret och årstiden. Vi bygger ett enkelt nattkvarter och lagar ekologiska måltider. Ni kommer att upptäcka nya sidor av både er själva, arbetskamraterna och av själva livet.

Mål:

  • minska stress och spänningar
  • nytändning och ökad motivation
  • avbrott i vardagen och miljöombyte
  • teamet lär känna varandra på ett nytt sätt och ser varandra i ett nytt ljus
  • lägre sjukfrånvaro
  • mycket resultat på kort tid till en låg kostnad.

Medel:

Skräddarsydda samarbetsövningar med tonvikt på glädje och inspiration. Alla övningar anknyter till natur, skog och vildmark. Matlagning i det fria med ekologiska råvaror. Våra erfarna ledare delar med sig av erfarenheter och kunskaper när det gäller att klara sig med enkla medel i vildmarken. Framför allt har vi mycket trevligt och bygger upp energi för att komma tillbaka till vardagslunken. Alla kan vara med och det krävs enbart små förberedelser förutom att välja kläder efter vädret. När natten är över har deltagarna lärt känna varandra på ett helt nytt sätt. Man har också lärt sig mycket nytt och framförallt haft riktigt trevligt.

Målgrupp: företag och organisationer

Tidsåtgång: 15- 24 timmar beroende på upplägg.

Plats: naturområde i er närhet för att hålla ner er restid.

 

Knop Sverige AB info@knopevent.se tel: 036 440 60 01